Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Για την Λαϊκή Επιτροπή Πυλαίας-Χορτιάτη

Η ίδρυση της Λαϊκής Επιτροπής Πυλαίας-Χορτιάτη ήρθε ως αποτέλεσμα της άμεσης ανάγκης για συντονισμένη και όσο το δυνατόν μαζικότερη δράση απέναντι στα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της καπιταλιστικής κρίσης.

H Λαϊκή Επιτροπή Πυλαίας- Χορτιάτη συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και των Συλλόγων γυναικών για να οργανώσουν το λαό που ζει στην περιοχή της Πυλαίας, του Πανοράματος, του Χορτιάτη, του Ασβεστοχωρίου και του Φιλύρου για να αντιμετωπίσουν την αντιλαϊκή λαίλαπα: την ανάγκη για επιβίωση, την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, την αυξανόμενη ανεργία, τα χαράτσια και τις φοροεπιδρομές κ.α.

Στην Λαϊκή Επιτροπή συμμετέχουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, άνεργοι, νέοι και συνταξιούχοι οι οποίοι επιθυμούν να θέσουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής. Να συστρατευτούν μαζί με το ταξικό εργατικό και λαϊκό κίνημα στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής. Για να βάλουν φραγμό στα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας, τα οποία γκρεμίζουν τα δικαιώματα, τη ζωή και το μέλλον μας. 

Για την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί το κεφάλαιο, της πολιτικής της ΕΕ, ώστε να ξημερώσει η μέρα που ο λαός θα κάνει κουμάντο στον τόπο του, με τη δική του εξουσία, με λαογέννητους θεσμούς και με μια οικονομία που θα στοχεύει στην ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών και όχι στη δημιουργία κερδών για τους μεγάλους επιχειρηματίες και τα μονοπώλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.